Tietoa mökistä

Tervetuloa Levi Log Cabin – Viprakka 4A:han

Tervetuloa Levi Log Cabiniin! Mökki sijaitsee Levin sydämessä Suomen Lapissa. Majoittumalla mökissämme voit nauttia Lapin taianomaisesta tunnelmasta, mutta olet silti lähellä kauppoja, Alkoa ja ravintoloita. Sijainnilta ei juuri parempaa voisi toivoa. Voit lentää Kittilään, ottaa taksin mökille ja sen jälkeen nauttia autottomasta viikosta.

Mökki on rakennettu suomalaisesta kelohongasta, joten tukkien läpimitta on massiivinen. Osan lomaa voikin käyttää vain tuijottelemalla komeita puita, samalla kun lämmittelee rinnepäivän jälkeen takkatulen ääressä.

Mökkiin mahtuu 8 aikuista. Alakerrassa on olohuone, yksi makuuhuone, keittiö, pesuhuone (2 suihkua), sauna ja 2 vessaa (toinen pesuhuoneessa). Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja makuualkovi kahdelle hengelle. Mökillä on kuivauskaappi, jotta voit varmistaa kuivat vaatteet seuraavaksi päiväksi. Käytettävissä on myös pyykinpesukone.

Keittiö on täysin varusteltu ja tältä sivulta löydät myös helppoja reseptejä mökkiviikkoosi, jos et halua kävellä läheisiin ravintoloihin illalliselle. Petivaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous kuuluvat vuokraan, ellei muuta sovita. Mökillä on myös päivystävä puhelinnumero ongelmatilanteiden varalle.

Toivomme, että nautit olostasi Levillä! Olemme itse ulkosuomalainen perhe ja toivomme, että mökkimme on ahkerassa käytössä silloinkin, kun me emme itse pääse paikalle. Seuraathan meitä Instagramissa @levilogcabin ja jaat omat mökkikokemuksesi myös.

Hyvää lomaa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: